Cautare

8593 de rezultate pentru "accident rutier 26 04 2010 constanta cumpana" (2.98 secunde)
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Pentru pasajul rutier sunt deoacamdata aprobati doar indicatorii tehnico-economici, in noiembrie 2010, Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocand suma de 58 de milioane de euro pentru construirea acestuia (HCGMB 314/2010).
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... Cumpana e un adevarat santier acum. Pe langa faptul ca lucrarile in curs de executie trebuie urmarite, trebuie sa mai facem si alte proiecte necesare comunei", a marturisit primarul din Cumpana.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Chiar si asa, in situatia data este nevoie si de o aprobare de la Agentia Domeniilor Statului", a declarat Claudiu Palaz, subprefectul judetului Constanta.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
google-analytics.com